Camping Julianadorp Aan Zee

Welkom, op de website van Camping Julianadorp Aan Zee. Wij runnen sinds juni 2018 een kleine boeren camping en kanoverhuur in Julianadorp. Naast onze bloembollenkwekerij W. Th. Langelaan & Zn.

Onze boerencamping ligt gelegen tussen de bloembollenvelden in het puntje van de kop van Noord-Holland. Op een unieke locatie in Julianadorp Aan Zee, aan de prachtige vaar-, loop-, en fietsroute Duinvliet. Met het strand, winkelcentrum en diverse restaurants vlakbij.

1200 meter van het strand

Wilt u even helemaal tot rust komen? Dan zit u in Julianadorp Aan Zee goed. Alleen al van het uitzicht word je kalm, de duinen, de weidse akkers, het strand, de zon die langzaam in de Noordzee verdwijnt. En dan nog de bloembollenvelden die in de voorjaarsmaanden veranderen in prachtige kleuren. Achter deze velden zie je de duinen waar je eindeloos kunt fietsen en wandelen. Aan het uitgestrekte strand van Julianadorp Aan Zee doe je niet veel anders dan zonnebaden, zwemmen en met de kinderen zandkastelen bouwen. Zin in een drankje? Dit is geen enkel probleem bij de verschillende strandtenten die er te vinden zijn. Zin in een avontuurlijke dag?  Ga dan een dagje kanoën of volg surflessen bij de lokale surfschool en probeer je balans te houden op het water. Maar ook op het vaste land zijn legio activiteiten te ondernemen.

Op onze camping zijn dertig ruime kampeerplaatsen van 100m2 deze zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De kampeerplaatsen zijn voorzien van stromend water, elektra 10 ampère en afvoer voor afvalwater. Onze camping is ruim opgezet, hierdoor kunt u altijd makkelijk bij u kampeerplaats komen. 

Ons sanitair gebouw is in april 2018 nieuw geplaatst. Om het gebruik voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken is douchen geheel kosteloos en beschikt het sanitair gebouw over vloerverwarming, radio, afzuiging en een verschoontafel voor onze jongste gasten.

Meeste zonuren van Nederland

Huisdieren horen erbij en zijn dan ook van harte welkom bij ons op camping! Wel verzoeken wij om de huisdieren ten alle tijden aangelijnd te houden op de camping. Ook zijn huisdieren van harte welkom op ons prachtige strand. 

Op de camping hebben we ook aan de kinderen gedacht. Zo beschikt de camping over een glijbaan, een zandbak, diverse skelters en een voetbalveld.

Het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld

Plattegrond Julianadorp aan Zee