De Camping

Comfort Kampeerplaatsen

Onze camping beschikt over dertig ruime kampeerplaatsen van 100m2 voor tenten, caravans en campers. De kampeerplaatsen zijn voorzien van stromend water, elektra 10 ampère en afvoer voor afvalwater. Onze camping is ruim opgezet, hierdoor kunt u altijd makkelijk bij u kampeerplaats komen. Camping Julianadorp

Het sanitair

Ons sanitair gebouw beschikt over wc’s, douches, afwasplaatsen, wastafels en chemisch toilet. Om het gebruik voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken is douchen geheel kosteloos en beschikt het sanitair gebouw ook over vloerverwarming, radio, afzuiging en een verschoontafel voor onze jongste gasten. 

Honden

Honden zijn welkom op onze camping. Mits ze ten alle tijden aangelijnd zijn.
Honden zijn ook welkom op het strand van 1 oktober tot 1 mei mogen de honden loslopen. Tussen 1 mei en 1 oktober moeten de honden tussen 9.00 en 19.00 aangelijnd zijn. 
Onze camping ligt gelegen aan een prachtige wandelroute waar u de hond uit kunt laten.Honden op het strand

Speeltoestel

Op de camping hebben we ook aan de kinderen gedacht. De camping beschikt over een speeltoestel met twee glijbanen, 2 schommels en een rekstok. Ook hebben we diverse skelters, trekkers en een voetbalveld. 
Helaas hebben wij door de diverse stormen van de afgelopen maanden ons speeltoestel moeten verwijderen. Wij werken er met man en macht aan om zo snel mogelijk vervangend speelmateriaal te plaatsen op de camping.

Wifi

Op de camping is gratis wifi beschikbaar. 
 

Huisregels

 Om uw verblijf en dat van anderen zo plezierig mogelijk te maken, hanteren we tijdens uw verblijf huisregels.

Klik hier voor onze huisregels!

Wasmachine & Droger

Ook beschikt onze camping over een wasmachine en droger . Deze kunnen tegen betaling gebruikt worden.
 

 

Bewust verbruiken

Omdat douchen op onze camping gratis is en wij bewust om willen gaan met water. Hebben wij een timer aan onze douches gekoppeld. De timer staat op 6 minuten en kan tussendoor door u zelf gepauzeerd worden. Na 6 minuten gaat de douche op een pauze, na de pauze kunt u gewoon weer door douchen.
De elektriciteit van de camping komt uit ons bollenbedrijf die beschikt over zonnepanelen, zo kunnen wij duurzaam omgaan met elektriciteit. 

Plattegrond

Plattegrond Julianadorp aan Zee